Tvangsblander

Hvordan endrer jeg fjærpinnene?
Hvis fjærpinnene dine knekker, kan de lett byttes. Bare følg denne enkle veiledningen.
Hvilke deler er under garanti?
Klikk LES MER for å se listen.
Hvordan blande veldig tyntflytende materiale i en tvangsblander
- Fyll alt det tørre materialet i blanderen
- Tilsett ca 1/3 av vannet mens maskinen går..


Klikk LES MER for å lese resten av instruksjonen og se videoen.
Hvordan bytter jeg blandearmene til min tvangsblander?
Klikk LES MER for en kort og enkel videoguide.
Hvordan bytter jeg blandebladene til min tvangsblander?
På modellene 80 L - 300 L er det mulig å bytte gummibladene; på modellene 120 L - 300 L er det også mulig å bytte stålbladene. Disse kan ganske enkelt boltes av enden av blandearmene og skiftes ut med de riktige delene for maskinen. Videoen er på vei!
Hvordan bytter jeg gummien på bladene mine? Og toppgummien?
Fjern den skadede gummien fra bladene og eventuelt toppen. Hvis du trenger å endre toppgummi også, bør du begynne med å feste dette.
hvordan finner jeg ut hvilken størrelse min tvangsblander har?
Det er tre måter å finne ut hvilken modell du har.
Må jeg bruke lengre eller kortere blandearmer for min 300 l tvangsblander?
Den eldre SoRoTo® tvangsblander 300 L hadde lengre blandearmer. Når gitterlokket ble endret (det fikk en mer buet - og dermed sterkere - PI-høyde), ble armene kuttet kortere. Det er mulig å kjøpe både nye og eldre.
Hvor er serienummeret. på min tvangsblander?
Serienummeret. på en SoRoTo® er tvangsblander plassert på siden av sikkerhetsbryteren.
Hvordan vedlikeholde og rengjøre min tvangsblander
Rengjør tvangsblanderen etter hver bruk. Du kan for eksempel bruke en høytrykksvasker i trommelen (IKKE bruk den på de elektriske delene). Ved blanding av lim som inneholder produkt (for eksempel gummiasfalt/harpiks) kan du enten brenne knivene eller bruke veldig varmt vann. PASS PÅ: Bland kun lim som inneholder produkt med stålblader.
Hvordan monterer jeg turbo-armen på 300 l tvangsblanderen?
Det er enkelt å montere turboarm til 300 L tvangsblanderen - og resultatet er en mye raskere blandetid. Alt du trenger å gjøre er å bytte armen i posisjon 21 på blåse opp tegning av 300 L. PASS: Turboarmen er bare for mørtel uten steiner.
Lastehjul: stjernelås eller bolt?
På de eldre maskinene, lastehjulene (de små på håndtaket på maskinen) der festet med en stjernelås. De nye har bolter i stedet. Det er mulig å kjøpe lastehjul med både stjernelås og med bolt.
Gummiblader vs. stålblader?
Når du kjøpte en SoRoTo® tvangsblander valgte du om du vil ha den levert med stål- eller gummiblader. Standard-versjonen på de mindre modellene ( 40 L - 120 L) er med stål, og de større modellene (200 L og 300 L) er med gummiblader - men du kan få hva du vil.
Kan jeg blande gummiasfalt, våthell eller harpiksbundet materiale i en tvangsblander?
Ja det kan du! Vi selger mange tvangsblandere til spesielt Storbritannia og Australia for blanding av harpiksbunderte aggregater og våt helle gummi, og SoRoTo® er en av de mest produktive maskinene for dette formålet.
Hjul: splittet eller bolt?
På de eldre maskinene, de store hjulene som du flytter maskinen rundt på, hvor festet med en splitt; de nye har en bolt i stedet. Det er mulig å kjøpe både splitter og bolter.
Hvordan monteres støvkontrolleren på tvangsblanderen?
Den praktiske SoRoTo® Støvkontrolleren som begrenser det farlige støvet som slippes ut under blanding, er lett å montere. Støvregulatoren er montert på innsiden av gitterlokket, der det i noen tilfeller allerede er boret hull for det. Videoguide kommer!
Min tvangsblander vil ikke starte ...
Når du transporterer og setter opp en tvangsblander, kan det være flere, lett løsbare grunner til at den ikke starter. Her er hva du skal sjekke om din tvangsblander ikke vil starte.
Tvangsblanderen blåser sikringer / kan ikke trekke en full last ...
Det er flere ting, bør du se på, hvis blanderen fungerer slik. 1. Kontroller at maskinen er på en egen strømgruppe (230V min. 10 Amp. / 110V min. 16 Amp.) 2. Kontroller at kabelen er en kraftig gummikabel på maks. 10 meter. 3. Kontroller, at kondensatorene er verken deformert eller blåst.
Hva er annerledes med 65-lett?
65-Lett er en modell utviklet for håndverkeren som ikke bruker en tvangsblander så ofte. Den har en tynnere trommel, forskjellige blandearmer etc. Les mer under produktbeskrivelsen av 65-lett.
Hvordan monterer jeg en ny kondensator på min gamle motor?
På noen av de eldre blanderne ble kondensatorene montert på innsiden av motorene. På de nye blanderne er kondensatorene montert på utsiden og er litt større enn de gamle. De nye kondensatorene kan imidlertid fortsatt monteres inne i en gammel motor, du må bare fjerne litt av overflødig plast fra bunnen. Vær forsiktig så du ikke åpner den opp!
Blanderen min lager en durelyd...
Det er viktig å legge merke til om lyden kommer fra motoren eller bryteren.
Hvis motoren lager lyden, er motoren problemet. Hvis bryteren lager lyder, er det den som er problemet.
Snakk med SoRoTo-eksperten din om det.
Blandearmene fortsetter å gå opp ...
Blandearmene kan gå opp av flere grunner: - Kontroller at utgangsakselen ikke er fylt med blandeprodukt. - Kontroller at mikseren er utstyrt med de riktige blandearmene til ditt nåværende formål. Stålblader kan ikke brukes til å blande stein som inneholder materiale (med steiner over 8 mm).
Det kommer røyk ut av tvangsblanderen min ...
Hvis røyk kommer fra blanderen din, har den mest sannsynlig en eller flere ødelagte kondensatorer, som bør byttes samtidig.

Tilbake til vanlige spørsmål

 

FANT DU SVARENE DINE?

Hvis ikke, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. KONTAKT OSS