HARD WORKING SINCE 1986

SoRoTo® ble etablert i 1986 og er en ledende produsent av tvangsblandere og transportbånd. SoRoTo® distribuerer til både utleieorganisasjoner og forhandlere i mer enn 50 land.

SOROTO® ER ORIGINALEN

Den originale SoRoTo® tvangsblanderen med det patenterte blandesystemet har satt standarden på det europeiske markedet.

Tendensen innen europeisk konstruksjon går mot bedre arbeidsmiljø, effektivitet og lønnsomhet. Derfor er det fortsatt viktig at vi utvikler maskiner som kan leve opp til morgendagens standard.

Vi utvikler våre produkter i samarbeid med våre kunder. Vi er ofte først når det gjelder nybygg og forbedringer - fra sent introduserte vi SoRoTo® støvkontroller.

MASKINER SOM FUNGERER FRA STARTEN

Hos SoRoTo ® vi vi viktigheten av kvalitet, holdbarhet og effektivitet samt ergonomi.

Det tar omtrent 3 år å utvikle en ny maskin eller del, hovedsakelig fordi vi prøver ut en rekke komponenter før vi lander på en som oppfyller alle våre krav. Det er av største betydning for oss, at maskinene tåler de røffe og tøffe forholdene på byggeplassen.

Alle nye SoRoTo® Maskiner har blitt grundig testet før de kommer på markedet.

KVALITET, EFFEKTIVITET OG HOLDBARHET ER NØKKELEN

På alle områder av selskapet, i Produksjon og administrasjon, holder vi kvalitet, effektivitet og holdbarhet i tankene.

Girmotorene for SoRoTo® tvangsblandere, for eksempel, er valgt med hensyn til maksimal effektivitet og minimal belastning på motoren så vel som på miljøet. Girmotoren til en SoRoTo® tvangsblander er derfor kraftigere og varer lenger enn andre.

 

 

 

For å holde fokus på våre tre søkeord, fikk vi en ny administrerende direktør i desember 2016.

Hans Terney Rasmussen har en lang karriere som administrerende direktør i flere større selskaper innen byggebransjen (blant annet: ABEO, ME-FA A/S), så vi føler oss trygge på at vi er i trygge hender.

I tillegg har vi nylig flyttet hele selskapet til nye kvartaler i Glostrup, nær København. Dette betyr at produksjon, lager og administrasjon er alt på ett sted nå; vår hverdag og miljø har blitt bedre; det er mer effektivt, og mye mer moro! Og så, våre tjenester forbedre også.