Personvern

Når brukere besøker www.sorotomachinery.no, samler vi inn informasjon og data. I det følgende vil personvernerklæringen forklare hva slags data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn, og hvordan vi behandler informasjonen. Vi samler kun inn personopplysninger når det er relevant for oss og din aktivitet hos SoRoTo A/S.

Når vi samler inn, behandler og bruker personopplysningene dine, overholder vi alltid eksisterende juridiske bestemmelser.

Vi lagrer bare personopplysningene dine så lenge vi er juridisk bundet til eller så lenge de er relevante.

Datainnsamling

Når vi besøker nettstedet vårt, kan vi samle inn personopplysninger for å fullføre transaksjoner eller tilby deg våre tjenester. Vi bruker også en rekke sporingsteknologier for å forbedre kundeopplevelsen. Sporingsteknologiene vil bli ytterligere forklart i avsnittet nedenfor. Du kan når som helst blokkere, slette eller deaktivere disse teknologiene i nettleseren din.

Sporingsteknologiene gjør det mulig å lagre relevant informasjon og lagres i nettleseren din eller på enheten din for å identifisere deg i forhold til våre servere eller interne systemer.

Gjennom kontaktskjemaet på nettstedet kan vi samle inn data som navn, e-postadresse, postadresse, leveringsadresse og telefonnummer.

SoRoTo A/S samler inn og behandler personopplysningene dine for følgende formål:

Google Analytics

IP-adressen din anonymiseres for Google. Derfor er du anonym i forhold til Google når du besøker nettstedet vårt. Vi bruker Google Analytics til å spore brukeratferd på nettstedet. Dataene brukes til å spore antall besøkende på nettstedet, og for å forstå hvordan de finner og bruker nettstedet.

Til tross for Google Analytics' registrering av data om enheten din, nettleseren og geografisk posisjon, vil du ikke bli personlig identifisert. Google Analytics registrerer bare IP-adressen din et anonymisert skjema.

Google Analytics bruker informasjonskapsler. Vi har valgt at besøkshistorikken på nettstedet vårt ikke utløper.

Hvis du deaktiverer informasjonskapsler i nettleseren din, kan ikke Google Analytics spore besøkene dine på nettstedet vårt.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager til å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt gjennom personlig og målrettet informasjon til deg som besøkende.

Google Tag Manager er en kode som gjør det mulig å spore brukeratferd på nettstedet og sende dataene til Google Analytics-kontoen vår. På grunnlag av dataene kan vi gjøre potensielle forbedringer og justeringer av nettstedet.

Besøk på nettstedet vårt

Når vi besøker nettstedet vårt, samler vi inn følgende personopplysninger om deg og din bruk av nettstedet:

  • IP-adresse

Dataene samles inn for å forbedre brukeropplevelsen, funksjonaliteten til nettstedet og målrettet markedsføring som remarketing, etc. Behandlingen av disse dataene er nødvendig for å gjøre forbedringer på nettstedet og vise deg relevant innhold.

Kontaktskjemaer

Hvis du velger å fylle ut kontaktskjemaet på nettstedet, lagres og sendes dataene i en e-post via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Dataene lagres i Dynamicwebs database, og de kan også deles med CRM-systemet vårt som skal legges til i en eksisterende konto eller opprettes som en ny. Dataene lagres til du ber om at de slettes. Hvis data gjelder fremtidige eller eksisterende bestillinger, lagres de i minst fem år.

Formålet er å håndtere forespørselen din, og informasjonen vil ikke bli delt eller overført til tredjeland. Dataene lagres til du ber om at de slettes.

Nyhetsbrev via e-post

Hvis du velger å registrere deg for vårt nyhetsbrev, samler vi inn følgende informasjon:

  • Navn
  • E-post
  • Selskap

Formålet med å samle inn dataene er å sende ut nyhetsbrev til deg. Dataene lagres så lenge du har meldt deg på vårt nyhetsbrev.

Informasjonen vil ikke bli delt eller overført til tredjeland.

Når du registrerer deg for nyhetsbrevet, lagres også e-postadressen din i Dynamicwebs database og i CRM-systemet vårt. Hvis du ikke ønsker å motta nyhetsbrevet, kan du finne en avmeldingsknapp i hvert nyhetsbrev. Hvis du velger å melde deg av, må du bruke samme e-postadresse som den du registrerte deg med.

Informasjonskapsler

Vi håndterer informasjonskapsler som ikke-personlige data. Hvis IP-adresser eller andre identifikatorer anses som personopplysninger i henhold til lokal lovgivning, anser vi også disse identifikatorene som personopplysninger.

I tillegg, hvis ikke-personlige data kombineres med personopplysninger, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

Vår Dynamicweb-nettside bruker en rekke forskjellige informasjonskapsler. Vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.

Tredjeparter

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjeparter, og vi overfører ikke dataene dine til tredjeland.

I noen tilfeller vil data som navn, adresse, telefon og e-post bli delt med vårt fraktselskap for å levere varene dine.

Hvis du velger å gå gjennom nettstedet vårt på en gjennomgangsplattform, vil ditt navn og e-postadresse bli delt med plattformen.

Den behandlingsansvarlige

Den behandlingsansvarlige er ansvarlig for innsamling, behandling og bruk av dine personopplysninger på SoRoTos webdomener. Behandlingsansvarlig er SoRoTo A/S, Central Business Register nr. 15132531 med følgende kontaktopplysninger:

SoRoTo A/S

Fabriksparken 13, 2600 Glostrup

Tlf: +45 3672 7500

E-post: Marketing@soroto.dk

www.sorotomachinery.no

Dine rettigheter

Du har en rekke rettigheter som vi må overholde når som helst. Du har rett til å be om følgende handlinger:

• Få tilgang til og endre/slette personopplysningene dine.

Du kan inspisere dataene dine til enhver tid, og be om å få dem korrigert, supplert eller fjernet ved å sende en e-post til Marketing@soroto.dk.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger. Alternativt kan du også sende inn en klage til ditt lokale databeskyttelsesbyrå. SoRoTos ledende databeskyttelsesbyrå er: Datatilsynet (www.datatilsynet.dk/english).