SoRoTo H-Bucket

Ergonomisk, stablebar, høydejusterbar - les mer om alle fordelene med en SoRoTo H-bøtte.

SoRoTo H-Bucket er tilbake

SoRoTo H-Bucket er tilbake etter populær etterspørsel. Bøtten ble først utgitt for 15 år siden, og har ikke vært tilgjengelig på lenge siden. Nå, etter at mange murere har spurt når de kunne kjøpe H-bøtten igjen, har vi endelig brakt den tilbake til hyllene våre.

Her er grunnen til at kundene våre tror at H-bøtten vår er bedre enn andre på markedet.

Bruke H-bucket

H-bøtten har en kapasitet på minst 150 kilo. H-bøtter, som vanlige bøtter, kan stables, men deres kjennetegn er at de kan kobles og låses sammen.

Bøttene våre er de korteste på markedet, og er kun 29 centimeter høye. Som et resultat, når en murer begynner å flislegge bunnen av en vegg, trenger han bare en bøtte. Men når han klatrer opp på veggen, kan han legge til en bøtte under og låse dem sammen, og sette bøttene i perfekt høyde (56 cm) for enkel bruk.

H-bøttene kan stables! De tar liten plass og passer perfekt i en varebil.

SoRoTo-låsesystemet

Bøttene er forsterket og tåler tung vekt ved å være låst på plass! H-bøtten har en kapasitet på 55 liter. Låsesystemet sikrer at lasting av nyblandet betong (fra en SoRoTo Forced Action-blander, selvfølgelig) fra en trillebår ikke er noe problem, siden H-bøttene ikke vil velte, sløse med materiale og forårsake rot.

H-Bucket mursteinsplate

I tillegg kan SoRoTo murplaten brukes som lastebenk med H-bøttene. Murplaten holdes på plass av to 2x2 låste H-bøtter og kan heve mursteinene til en ergonomisk høyde. Murplaten fungerer også som en arbeidsbenk, slik at ekstra verktøy kan lagres på den. Murplaten har tre avstandsjusteringer for å sikre at din foretrukne arbeidsavstand mellom H-bøttene er mulig.


H-Bucket er ergonomisk utformet

Murere må være oppmerksomme på belastningen som å jobbe på en byggeplass tar på kroppen deres på daglig basis. Gjentatt stress på rygg, armer eller ben over tid kan føre til skader. Derfor er det viktig å sikre at alt verktøy og utstyr er ergonomisk utformet.

Frimurers helse er vår høyeste prioritet, så H-bøttene våre, som alle våre produkter, er ergonomisk utformet. De ergonomiske håndtakene ligger godt i hånden og gjør bøtta lett å bære, og muligheten til å koble og låse skuffer for optimal høyde eliminerer risikoen for ryggbelastning, slik at du kan jobbe trygt. 

Våre H-bøtter er bærekraftige

Mange av produktene vi bruker til daglig er engangsprodukter, og varer kun én eller to ganger. For å bekjempe denne tankegangen, som er ekstremt skadelig for miljøet, er H-bøttene våre bygget for å vare. En bøtte kan vare i mange år på grunn av sin høykvalitets design og materiale, noe som reduserer avfall.

Vi har lært av diskusjoner med murere gjennom årene at mange går gjennom tretten til sytten bøtter per år. Ved å bytte til SoRoTos langvarige H-Buckets, trenger du langt færre, noe som vil ha en lavere miljøpåvirkning samtidig som du sparer penger.