850W Røreverk SOROTO® MIX
850W Røreverk SOROTO® MIX
DELENR.: 850000

850W Røreverk SOROTO® MIX

Vårt 850W SoRoTo Mix røreverk er designet spesielt for håndverkeren som trenger et allsidig røreverk for mindre blandeoppgaver.
Røreverket er spesielt egnet for blandingsoppgaver med tynt flytende materiale, f.eks. maling eller lakk. I motsetning til våre større 1220W og 1300W røreverk er dette røreverket utstyrt med et enkelt gir, noe som gjør den enklere å bruke - og den lave vekten på røreverket bidrar ytterligere til brukervennlighet.
Røreverket har en rekke egenskaper som gjør den til et kompakt og sterkt røreverk - perfekt for mindre blandeoppgaver:

  • Stor kraft - lav vekt
  • Sikkerhetsstang beskytter agitatoren ved fall
  • Det ekstra håndtaket fungerer også som en sikkerhetsstang
  • Hastighetskontroll start/stopp-knapp
  • Autodrive-funksjonen får motoren til å gå automatisk

Sikkerhetsstangen er spesielt en av fordelene med en 850W SoRoTo Mix røreverk, fordi den fungerer både som et håndtak og et sikkerhetstiltak. Det ekstra håndtaket gjør at du får et godt grep med begge hender, og det er dermed et av stedene hvor røreverk skiller seg fra en drill.

Røreverket er utstyrt med M14-adapter og medfølgende borchuck, noe som gjør den til et allsidig røreverk som passer til alle slags visper – akkurat som de større 1220W og 1300W røreverkene.

Den hastighetsregulerende start/stopp-knappen lar deg justere blandehastigheten under mikseprosessen, og røreverkets sterke og robuste design gjør at du får et utmerket røreverk i sin klasse. En 850W SoRoTo Mix røreverk er en fin måte å bli introdusert for å blande med røreverk for første gang, og den kan også være en skikkelig fin oppgradering for deg som er lei av å stå og blande med en vanlig drill uten ekstra håndtak og med lavere kraft.

 

Elektrisk mikser
Motor 240 V
Utgang 0.85 kW
RPM <500
Tannhjul 1
Kabel 3.5 m
Gjenge M14
Visp, Maks. 120 mm
Beskyttelsesklasse II
Vekt 2.8 kg