1300W Røreverk SOROTO® MIX
1300W Røreverk SOROTO® MIX
DELENR.: 1300000

1300W Røreverk SOROTO® MIX

En 1300W SoRoTo Mix røreverk er utviklet for den profesjonelle håndverkeren som trenger et kraftig røreverk, som egner seg utmerket til små blandinger innenfor sin klasse. Et 1300W SoRoTo Mix røreverk kan håndtere et bredt spekter av blandeoppgaver og materialer, som flislim, pussmørtel, murmørtel, gummigranulat eller epoksyharpiks sammen med en herder – her er det kun vispen som setter grensen.

Svært allsidig røreverk med fordelaktige egenskaper

Det kraftige 1300W SoRoTo Mix røreverk har en sterk og stabil motor/girkasse, samtidig som vekten fortsatt holdes lav. Generelt er røreverket utstyrt med en rekke fordelaktige egenskaper:

  • Girkasse med 2 justerbare gir
  • Myk start
  • Hastighetskontroll start/stopp-knapp
  • Ergonomisk håndtak
  • Stor kraft - lav vekt
  • Autodrive-funksjonen får motoren til å gå automatisk
  • Ergonomisk design som gir bedre arbeidshøyde

Fordelen med å ha en girkasse med 2 justerbare trinn er at man kan justere tempoet på blandingen til ønsket hastighet, noe som gir en jevnere blanding. Røreverket kan kjøres i både et kraftig gir og et mindre raskt gir. Kraftgiret egner seg spesielt godt for oppstart av blandeprosessen, hvor blandemassen kan være vanskelig å få i gang. Da kan du skifte gir, slik at du får raskere rotasjon og mindre kraft, noe som er delt når blandingen har blitt godt fordelt og blitt lettere å jobbe med.

 

I tillegg til at det kraftige giret gir en god oppstart, er røreverket også utstyrt med en mykstartfunksjon, som gradvis øker hastigheten på røreverket ved oppstart, og det gir en mer komfortabel oppstart slik at materialet ryker ikke over kanten. Når røreverket er i gang, har det også funksjonen at du kan aktivere vår autodrive-funksjon slik at motoren fortsetter å gå uten at du må holde nede startknappen.

Et rørverk med høy brukervennlighet

1300W SoRoTo Mix rørverket er utviklet med tanke på brukervennlighet. Spesielt håndtaket er utformet etter kroppens anatomi, hvor det brede håndtaket gir en best mulig arbeidsstilling slik at du kan slappe av i skuldrene. Den optimale arbeidsstillingen er også optimalisert via vinkelen på håndtaket, som er utformet utover og litt oppover med et støttende gult mykt grep, som bidrar til en mer ergonomisk arbeidsstilling.

Vårt røreverk er designet i samspill med vår visp, derfor er vår visp ekstra lang, noe som bidrar til bedre arbeidshøyde ved bruk av røreverket. I tillegg er selve utformingen av røreverket også høyt, noe som øker røreverket ytterligere i høyden. Vår visp og røreverk spiller altså veldig godt sammen, og hva du ønsker å blande med en 1300W SoRoTo Mix røreverk begrenses kun av ditt valg av visp.

Elektrisk mikser
Motor 240 V
Utgang 1.3 kW
RPM 300 - 700
Tannhjul 2
Kabel 5.0 m
Gjenge M14
Visp, Maks. 160 mm
Beskyttelsesklasse II
Vekt 4.5 kg