DELENR.: BA85K

BA 85K BLANDEKLAFF

BA85K er en kraftig blandeklaff designet spesielt for komponenter som krever en sterk blandeklaffeffekt, for eksempel når du blander to typer maling for å lage en bestemt farge. De seks blandeklaffene på blandeskålens hode genererer en kraftig nedstrøms strøm fra toppen av blandehodet, noe som resulterer i en effektiv blandeprosess som blant annet hindrer dannelse av klumper. BA85K blandeklaff er et unikt tillegg til vår blandeklaffsamling, selv om den deler mange egenskaper med FLOW blandeklaffer. Som et resultat lager blandeklaffens sin egen kolleksjon, kjent som 'TURBOFLOW', ettersom den er litt mer spesialisert for å skape en sterk blandeklaffeffekt.

Fordi en drill ikke gir de samme ergonomiske alternativene som en røremaskin, for eksempel et optimalisert grep med begge hender, kan BA85K kobles til en drill ved hjelp av en borchuck, noe som gjør at blandeklaffen passer godt for små og raske blandinger. Blandekapasiteten er beregnet til 10-15 kg.

Blandeklaffens styrke kommer fra dens ensemble av komponenter som krever en sterk blandeklaffeffekt og kan brukes til et bredt spekter av tynne produkter. Blandeklaffens 500 mm høyde gjør den ideell for montering i bor ved hjelp av borchuck. Blandeklaffen er perfekt for alle som ønsker å blande flere materialer med en sterk blandingseffekt, som lakk, keramisk glasur harpiks og selvutjevnende gulv.

Trenger du mer informasjon om våre blandeklaffer? Sjekk da ut vårt blandeklaffhjul for å få en oversikt over hvilke blandeklaffer vi anbefaler til hvilke materialer.

  • Sekskantet aksel, diameter 85 mm.
  • Høyde: 500 mm.
  • Materialer: Lakk, glasur, harpiks, selvutjevnende gulv, bindeløsninger, limemørtel, sparkel og flislim.
  • Strøm: Nedstrøms.
  • Estimert blandekapasitet: 10-15 kg
Visp
Diameter 85 mm
Høyde 500 mm
Vekt 0,93
For 13 mm Chuck (D)/
B